Kuulumisia ja päivitystä

Olen nyt toiminut noin 2 vuotta 4H yrittäjänä. On ollut ilo palvella todella monia perheitä Rovaniemen alueella. Olen oppinut paljon ja sitä kautta myös valinnut jatkokoulutuksen peruskoulun jälkeen.

Opiskelen tällä hetkellä kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoa Redulla Porokadun yksikössä. Opintoja on jo takana kohta vuosi. Opintojen ohella on ollut todella palkitsevaa palvella jo tuttuja asiakkaita kuten uusia perheitä.

Oman osaamisen ja kokemuksen päivittymisen myötä päivitin myös hinnastoa kattamaan paremmin liikkumisesta aiheutuvia kuluja. Kuljen omalla skootterillani lastenhoitopaikkoihin, joten pääsen 20km säteellä Rovaniemen keskustasta hoitamaan lapsia suhteellisen helposti.

Parhaiten minulla on aikaa hoitaa lapsia arkisin klo 18 jälkeen sekä viikonloppuisin vapaammin. Otahan rohkeasti yhteyttä, jos olet miettinyt, että tarvitset lastenhoitoapua lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa!

Hinnasto:

1h 10€
2h 18€
3h eteenpäin 8€/h

Hoitoaika esimerkkejä hinnoilla:

Hoitoaika: 21-23, 2h = 18€
Hoitoaika: 17-20, 3h = 26€
Hoitoaika: 20-04, 8h = 66€

Advertisement

Usein kysytyt kysymykset, lastenhoitoa Rovaniemellä iltaisin ja viikonloppuisin

Uusi vuosi on käynnistynyt todella hyvin. On ihanaa, kun on tullut uskollisia asiakkaita, joiden lapset odottavat jo seuraavaa kertaa kun tulen heitä hoitamaan ja heidän kanssa leikkimään. Uusilta perheiltä tulee myös kyselyitä aika ajoin ja on ihanaa tutustua uusiin perheisiin ja olla avuksi vaikka vain sen yhden kerran.

Kaikkien perheiden tarpeet ovat hyvin erilaisia. Jotkut tarvitsevat lastenhoitajan, joka on säännöllisesti käytettävissä tiettynä aikana kun taas toisille satunnainen ja jopa pikainen tarve ilmenee tarvittaessa. Kaikissa tapauksissa aina kannattaa olla yhteydessä. Nopein tapa tavoittaa minut on WhatsApp 045 350 7166, tai ihan tekstiviestit tai puhelu toimii myös näppärästi. Facebookissa löytyy myös sivut, joiden avulla voi laittaa yksityisviestiä: https://www.facebook.com/lastenhoitorovaniemi

Tässä on muutama usein kysytty kysymys vastauksineen:

Milloin voin hoitaa lapsia? Vastaus on: Arkisin klo 15 jälkeen ja viikonloppuisin. Käyn koulua, joten päivisin olen kiinni koulussa noin kolmeen saakka päivittäin. Illat ja viikonloput on aikoja, jolloin pääsen hoitamaan lapsia.

Olenko hoitanut myös ihan pieniä vauvoja? Vastaus on: kyllä. Pienin hoidettava vauva perheen ja suvun ulkopuolella on 3kk.

Olenko ollut hoitamassa isomman perheen lapsia? Vastaus on: kyllä. Pieniä lapsia on ollut isommassa perheessä jopa neljä, ja isompia on ollut sen lisäksi, joita ei niinkään ole tarvinut huolehtia samalla tavalla kuin pieniä.

Miten kuljen hoitamaan lapsia? Vastaus on: skootterillani tai autokyydillä. Hoidan itse itseni hoitopaikalle sekä kotiin.

Voinko hoitaa lapsia puistossa tai muualla vastaavassa paikassa? Vastaus on: kyllä. On täysin kiinni siitä, mitä sovitaan. Mielelläni ulkoilen lasten kanssa.

Hoidanko lapsia myös yöllä ja tuleeko siitä extra maksua? Vastaus on: kyllä hoidan ja maksuna toimii normaali tuntimaksu. Tarvittaessa olen ollut myös aamuun asti mutta pääsen kotiin vaikka hoitoaika loppuisi esimerkiksi klo 24 tai 02.

Miten maksu suoritetaan? Vastaus on: käteisellä, tilisiirrolla tai mobilepayllä. Mikä vain vaihtoehto on sopiva. Jos tilisiirto on sinulle parempi vaihtoehto, olen laittanut tilinumeron lastenhoitokerran jälkeen. Olen muistuttanut maksusta jos sitä ei ole näkynyt tilillä 3 päivän kuluessa tilinumeron ilmoittamisen jälkeen.

Vastaan aina mielelläni kysymyksiin, joten kysy vain, mitä vain. Toivottavasti voin olla perheenne apuna.

Leikkiseuraa lapsille, omaa aikaa itselle?

Olen toiminut lastenhoitajana nyt puoli vuotta eri perheille ja aika on ollut erittäin antoisaa. Olen tutustunut todella moniin ihaniin lapsiin ja olen nauttinut yhteisestä ajastamme. Minulle on ollut tärkeää, että olen oikeasti voinut olla myös apuna koko perheelle. Vanhemmat ovat saaneet hieman omaa aikaa tai helpotusta aikataulujen järjestämisessä ja lapset ovat saaneet uuden leikkikaverin viihdytykseksi.

Kuka sitten olen? Olen 15-vuotias, käyn tällä hetkellä 9. luokkaa ja harrastan Cheerleadingiä. Suunnitelmissa on jatkaa ensi syksynä lukioon Rovaniemellä ja jatkaa lastenhoito yritystoimintaa 4h-yrittäjänä. Tulevaisuuden haaveena on, että voin työskennellä lastentarhanopettajana.

Tarvitsetteko lastenhoitajaa Rovaniemellä? Ottakaa rohkeasti yhteyttä, tulen mielelläni auttamaan. Muistutuksena vielä numeroni: Sonja 045 3507166

Aina valmis pelaamaan.

Koulut alkoivat – lastenhoito Rovaniemellä jatkuu!

Olen saanut kyselyitä niin Facebookin kuin viestien kautta, että jatkuuko lastenhoito vielä näin syksyllä kun koulut ovat alkaneet – vastaus on – EHDOTTOMASTI!

Jos siis sinulla on lastenhoitotarpeita minuun voi edelleen olla yhteydessä suoraan puhelimitse: 045 350 7166 tai Facebookin yksityisviestien avulla: Facebook tai sähköpostilla: sonja.hayrynen05@gmail.com

Harrastan Cheerleadingiä, joten sen puitteissa harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18.30-20.30 ja sunnuntaisin klo 15-17, mutta muuten olen hyvin vapaasti käytettävissä.

Ensimmäinen kesä 4H-yrittäjänä on ollut erittäin mielenkiintoinen ja kokemusrikas. Toivottavasti saan jatkaa lasten kanssa puuhastelua ja auttamista myös näin syksyn alkaessa.

Nopeasti pääset myös hinnastoon sekä ideoihin mitä voimme lasten kanssa tehdä näistä linkeistä.

Koulut ovat virallisesti alkaneet, mutta lastenhoito jatkuu positiivisella mielellä!

Uusia perheitä, uusia kokemuksia

Reilu viikko sitten käynnistin 4H-yritykseni ja olen saanut olla monessa uudessa perheessä auttamassa lastenhoidossa ja tutustumassa monen eri ikäisiin lapsiin. Miten on mennyt? Erittäin hyvin ja olen ollut iloinen huomatessani, että kysyntää löytyy niin aamuisin, päivisin kuin iltaisinkin.

Lapset, joita olen saanut hoitaa ovat olleet 3-vuotiaasta 9-vuotiaaseen. On ollut useampia lapsia kerralla ja myös yksitellen. Ihaninta on ollut, että aina on löytynyt kovasti tekemistä ja lapset ovat tykänneet seurastani. Ollaan käyty eväsretkillä, pelattu erilaisia lautapelejä ja korttipelejä, muovailtu muovailuvahalla ja ajeltu leikkiautoilla. Touhua on riittänyt niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Minua alussa jännitti, että miten uusien lasten kanssa kaikki tulisi menemään, mutta jokainen lapsi on ottanut minut vastaan todella hyvin ja ollaan päästy tutuiksi nopeasti.

On ollut jännä huomata, miten erilaisia jokainen lapsi on ja miten paljon aktiviteetteja halutaan tehdä. Osa lapsista nauttii sisarusten kanssa leikkimisestä enemmän, jolloin olen ollut enemmän taustalla ja osa on halunnut minut mukaan jokaiseen leikkiin. Tämä on ollut kyllä suuri rikkaus. Odotan innolla uusia kokemuksia ja myös niiden lasten kanssa touhuamista, joihin olen päässyt jo hieman tutustumaan.

Jos siis tarvitset lastenhoitoa Rovaniemellä minkä tahansa syyn vuoksi, niin minuun voi olla yhteydessä! Tulen mielelläni leikkimään lastenne kanssa.

Minuun saa parhaiten yhteyden puhelimitse 045 350 7166 tai suoraan vaikka Facebookissa viestitse!

Tässä ideoita mitä voimme tehdä lasten kanssa: https://sonjanlastenhoitorovaniemi.com/2020/06/22/example-post/

Tästä pääset kurkkaamaan hinnaston: https://sonjanlastenhoitorovaniemi.com/2020/06/22/example-post-3/

Tällä uskollisella kulkupelillä taittuu matkat minne vain!

Ensimmäinen lastenhoitokeikka

Tänään oli ensimmäinen lastenhoitokeikka sen jälkeen kun perustin tämän 4h-yrityksen. On ollut mahtavaa huomata, että perheet ovat rohkeasti yhteydessä ja kysyvät löytyykö aikaa lastenhoitokeikalle. Olen erittäin kiitollinen jokaisesta mahdollisuudesta auttaa ja touhuta lasten kanssa.

Tänään vietimme muutaman tunnin kahden iloisten 6-vuotiaiden tyttöjen kanssa kaupungissa puistoillen. Söimme eväitä ja leikimme puistossa. Mukavinta oli, että poiketen säätiedotuksesta ei satanutkaan vettä, vaan saimme leikkiä kuivina pihalla.

Tytöillä oli paljon ideoita tehtäväksi ja ehdimme kiipeillä, laskea mäkeä, hypätä hyppynarulla ja tehdä monenlaista muutakin puuhaa. Tästä tämä yrittäjyys käynnistyy askel askeleelta vahvemmin.

Toivottavasti saan jatkaa vielä pitkään näissä merkeissä. Joten jos tarvetta tulee lastenhoidolle, niin olettehan yhteydessä? Tässä on suora puhelinnumeroni: 045 350 7166.

Tästä löydät myös lisätietoja minusta aiemmasta kirjoituksestani: https://sonjanlastenhoitorovaniemi.com/about/ sekä ajatuksista mitä voimme yhdessä tehdä: https://sonjanlastenhoitorovaniemi.com/2020/06/22/example-post/

Hinnat ovat hyvin edulliset ja ne näet suoraan tästä: https://sonjanlastenhoitorovaniemi.com/2020/06/22/example-post-3/

Hinnasto

Halusin, että mahdollisimman monella on mahdollisuus lastenhoitoon, joten sen vuoksi hinnat ovat edulliset.

Nyt teillä on mahdollisuus saada luotettava lastenvahti, joka tykkää touhuta lasten kanssa. Voitte lähteä käymään ystävien tai puolison kanssa viettämässä aikaa ja jättää lapset hoitooni kotiinne, puistoreissulle, rannalle tai minne vain toivotte.

Tässä hinnat:

  • 1h 10€
  • 2h 18€
  • 3h eteenpäin 8€/h
Esimerkiksi:

Hoitoaika: 21-23, 2h = 18€
Hoitoaika: 17-20, 3h = 26€
Hoitoaika: 20-04, 8h = 66€

Ota ihmeessä yhteyttä. Minut saa kiinni puhelimitse numerosta 045 350 7166, tavoittaa myös whatsappista. Jos haluat laittaa sähköpostia sekin onnistuu osoitteeseen: sonja.hayrynen05@gmail.com

Kuka minä olen?

Olen Sonja Häyrynen. Täytän lokakuussa 2020 15-vuotta. Minulla on 2 nuorempaa sisarusta, Aadam 7v ja Eeben 5v.

Kävin kesäkuussa 2020 4H:n järjestämän yrityskurssin. Tavoitteena minulla oli luoda yritys, jonka kautta voin tienata säästöön hieman rahaa. Olen tykännyt lasten hoitamisesta, ja lapset tykkäävät olla kanssani, joten lastenhoitoyrityksen perustaminen tuntui luontavalta tavalta auttaa.

Olen luonteeltani tunnollinen, iloinen, auttavainen ja valmis kehittymään kohti itsenäisyyttä. Harrastan Cheerleadingiä ja olen aiemmin valmentanut perhefutiksessa sekä cheerleadingissä nuorempia joukkueita.

Olen omien sisarusten lisäksi hoitanut myös pienempiä lapsia, jopa alle vuoden ikäisiä tuttavaperheen lapsia lyhyitä aikoja. Voit aina halutessasi pyytää minut käymään ja tutustua minuun paremmin, että voit luottaa minuun lastesi hoidon suhteen. Kuljen lumettomana aikana Rovaniemen alueella pyörällä ja talviaikana bussilla sekä vanhempieni kyydityksellä.

Esimerkkejä lasten toiminnoista

Ihan perus kotona olemisen lisäksi voimme tehdä lasten kanssa monia eri aktiviteetteja. Tässä listattuna muutama.

Mitä siis voisimme tehdä lasten kanssa?

  • Retki lähipuistoon
  • Retki uimarannalle ja uimaan
  • Kotona leipomista
  • Pelien pelausta – voin ottaa tarvittaessa pelin mukaan
  • Pihaleikkejä
  • Kirjojen lukua

Yllä siis muutamia esimerkkejä joita voit myös pyytää kun varaatte lastenhoitoa minulta. Ehdottomasti saa myös esittää toiveita toiminnoille.