Usein kysytyt kysymykset, lastenhoitoa Rovaniemellä iltaisin ja viikonloppuisin

Uusi vuosi on käynnistynyt todella hyvin. On ihanaa, kun on tullut uskollisia asiakkaita, joiden lapset odottavat jo seuraavaa kertaa kun tulen heitä hoitamaan ja heidän kanssa leikkimään. Uusilta perheiltä tulee myös kyselyitä aika ajoin ja on ihanaa tutustua uusiin perheisiin ja olla avuksi vaikka vain sen yhden kerran.

Kaikkien perheiden tarpeet ovat hyvin erilaisia. Jotkut tarvitsevat lastenhoitajan, joka on säännöllisesti käytettävissä tiettynä aikana kun taas toisille satunnainen ja jopa pikainen tarve ilmenee tarvittaessa. Kaikissa tapauksissa aina kannattaa olla yhteydessä. Nopein tapa tavoittaa minut on WhatsApp 045 350 7166, tai ihan tekstiviestit tai puhelu toimii myös näppärästi. Facebookissa löytyy myös sivut, joiden avulla voi laittaa yksityisviestiä: https://www.facebook.com/lastenhoitorovaniemi

Tässä on muutama usein kysytty kysymys vastauksineen:

Milloin voin hoitaa lapsia? Vastaus on: Arkisin klo 15 jälkeen ja viikonloppuisin. Käyn koulua, joten päivisin olen kiinni koulussa noin kolmeen saakka päivittäin. Illat ja viikonloput on aikoja, jolloin pääsen hoitamaan lapsia.

Olenko hoitanut myös ihan pieniä vauvoja? Vastaus on: kyllä. Pienin hoidettava vauva perheen ja suvun ulkopuolella on 3kk.

Olenko ollut hoitamassa isomman perheen lapsia? Vastaus on: kyllä. Pieniä lapsia on ollut isommassa perheessä jopa neljä, ja isompia on ollut sen lisäksi, joita ei niinkään ole tarvinut huolehtia samalla tavalla kuin pieniä.

Miten kuljen hoitamaan lapsia? Vastaus on: skootterillani tai autokyydillä. Hoidan itse itseni hoitopaikalle sekä kotiin.

Voinko hoitaa lapsia puistossa tai muualla vastaavassa paikassa? Vastaus on: kyllä. On täysin kiinni siitä, mitä sovitaan. Mielelläni ulkoilen lasten kanssa.

Hoidanko lapsia myös yöllä ja tuleeko siitä extra maksua? Vastaus on: kyllä hoidan ja maksuna toimii normaali tuntimaksu. Tarvittaessa olen ollut myös aamuun asti mutta pääsen kotiin vaikka hoitoaika loppuisi esimerkiksi klo 24 tai 02.

Miten maksu suoritetaan? Vastaus on: käteisellä, tilisiirrolla tai mobilepayllä. Mikä vain vaihtoehto on sopiva. Jos tilisiirto on sinulle parempi vaihtoehto, olen laittanut tilinumeron lastenhoitokerran jälkeen. Olen muistuttanut maksusta jos sitä ei ole näkynyt tilillä 3 päivän kuluessa tilinumeron ilmoittamisen jälkeen.

Vastaan aina mielelläni kysymyksiin, joten kysy vain, mitä vain. Toivottavasti voin olla perheenne apuna.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: