Ensimmäinen lastenhoitokeikka

Tänään oli ensimmäinen lastenhoitokeikka sen jälkeen kun perustin tämän 4h-yrityksen. On ollut mahtavaa huomata, että perheet ovat rohkeasti yhteydessä ja kysyvät löytyykö aikaa lastenhoitokeikalle. Olen erittäin kiitollinen jokaisesta mahdollisuudesta auttaa ja touhuta lasten kanssa.

Tänään vietimme muutaman tunnin kahden iloisten 6-vuotiaiden tyttöjen kanssa kaupungissa puistoillen. Söimme eväitä ja leikimme puistossa. Mukavinta oli, että poiketen säätiedotuksesta ei satanutkaan vettä, vaan saimme leikkiä kuivina pihalla.

Tytöillä oli paljon ideoita tehtäväksi ja ehdimme kiipeillä, laskea mäkeä, hypätä hyppynarulla ja tehdä monenlaista muutakin puuhaa. Tästä tämä yrittäjyys käynnistyy askel askeleelta vahvemmin.

Toivottavasti saan jatkaa vielä pitkään näissä merkeissä. Joten jos tarvetta tulee lastenhoidolle, niin olettehan yhteydessä? Tässä on suora puhelinnumeroni: 045 350 7166.

Tästä löydät myös lisätietoja minusta aiemmasta kirjoituksestani: https://sonjanlastenhoitorovaniemi.com/about/ sekä ajatuksista mitä voimme yhdessä tehdä: https://sonjanlastenhoitorovaniemi.com/2020/06/22/example-post/

Hinnat ovat hyvin edulliset ja ne näet suoraan tästä: https://sonjanlastenhoitorovaniemi.com/2020/06/22/example-post-3/

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: